image-preloader

Wij nodigen u uit

Markt van de Smaak

Tournée Générale

Een Smaakkaart voor u!

Bezoek op donderdag 14 november 2019 (15u - 22u) de Markt van de Smaak in Leuven. De Grote Markt wordt dan omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een lokaal karakter. Snuister langs de verschillende standen, proef er van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze straffe streek. 30 streek- en hoeveproducenten uit Vlaams-Brabant vertellen je er meer over hun ambacht en passie voor het product. Laat je er verrassen door heerlijke hapjes en tapjes uit eigen streek!

En omdat wij vinden dat lokale horeca en logies de ideale ambassadeurs zijn om onze lokale lekkernijen te promoten, nodigen wij je uit op onze kosten! Zo hebben we voor horecazaken, bed & breakfasts en logies een Smaakkaart van 20€ in de aanbieding. Respectievelijk komt dat overeen met 8 hapjes of tapjes t.w.v. 2,5 € bij één of meerdere producenten naar keuze. Zo kan niets je nog tegenhouden om nieuwe lokale producten te ontdekken!

Het enige dat je moet doen, is je registreren  via onderstaand formulier. De Smaakkaart zelf ontvangt u indien u effectief komt en kan u de dag zelf op de stand van Straffe Streek afhalen. Daarom is ook de registratie op naam met gegevens van de zaak verplicht. U kan zich aanmelden tot en met donderdag 7 november 2019. Er wordt maximum 1 Smaakkaart per zaak voorzien.

UPDATE: Onze registratieperiode is helaas afgelopen. Je kan wel nog kans maken op een Smaakkaart op de Markt van de Smaak zelf. Bezoek de stand van Straffe Streek, geef een draai aan ons Straffe Streek Rad en wie weet je win je op die manier nog een Smaakkaart. Maar ook tal van andere leuke prijzen vallen er te winnen. Hopelijk tot dan!

De registraties zijn afgelopen!

Onze registratieperiode is helaas afgelopen. Je kan wel nog kans maken op een Smaakkaart op de Markt van de Smaak zelf. Bezoek de stand van Straffe Streek, geef een draai aan ons Straffe Streek Rad en wie weet je win je op die manier nog een Smaakkaart. Maar ook tal van andere leuke prijzen vallen er te winnen. Hopelijk tot dan!