roosdaal - 26 mei 2024

Na onze succesvolle edities in Leuven, Lennik, Vilvoorde en Tienen, verhuizen we onze Markt van de Smaak in mei graag naar Roosdaal. We verwelkomen u graag op zondag 26 mei van 12 tot 19u op het domein van Provinciaal Plattelandscentrum Peerenbosch. Heel wat streek- en hoeveproducenten uit Vlaams-Brabant vertellen je er meer over hun ambacht en passie voor hun product. Laat je verrassen door heerlijke hapjes en tapjes uit eigen streek!

Ontdek meer

Wij heten je welkom

Markt van de Smaak

“Laat je verrassen door heerlijke streekhapjes en -tapjes!

Bezoek op zondag 26 mei 2024 (12-19 uur) de Markt van de Smaak in Roosdaal. Het domein van Provinciaal Plattelandscentrum Peerenbosch (Molenstraat 26, Roosdaal) wordt dan omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een sterk lokaal karakter. Snuister langs verschillende standen, proef van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze Straffe Streek. Heel wat straffe streek-en hoeveproducenten vertellen je meer over hun ambacht en passie voor hun product. De markt is toegankelijk voor iedereen.

Deze organisatie is een samenwerking tussen Gemeente Roosdaal, Streekproducten Vlaams-Brabant vzw, provincie Vlaams-Brabant en LEADER Pajottenland.

Ontdek de standhouders

Om de honger te stillen

Hapjes

Malse wafeltjes, zoete pannenkoeken, zalige granola, pure zuivelproducten van schapenmelk, natuurlijke honing, lekkere speculaas, duurzame en gezonde koolzaadproducten, heerlijke ambachtelijke kazen, pikante sausjes, … De Smaakmarkt, dat is een explosie van lokale smaken, geuren en kleuren. Kom er de plaatselijke lekkernijen en ambachten ontdekken in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Ontdek de standhouders

Om de dorst te lessen

Tapjes

Verrassende streekbieren, straffe jenevers en likeuren, feestelijke bubbels, passievolle gin, heerlijke streekwijnen, … De Smaakmarkt, dat is dus je dorst lessen met stijl. Ontdek er lokale brouwsels en distillaten en geniet er van de passie van onze straffe streekproducenten.

Ontdek de standhouders