Zwier voor je plezier

Rad van Fortuin

Win, win, win!

proef en draai

Ben je klaar voor een onvergetelijke smaakbeleving én een vleugje spanning? Dan is ons “Straf Rad van Fortuin” op de Markt van de Smaak echt iets voor jou! Duik in een wereld vol heerlijke streek- en hoeveproducten, verrukkelijke hapjes en tapjes, en laat het rad draaien voor een straffe prijs!
 
Wat moet je doen?  
1) Geniet van de streek- en hoeveproducten! Verken de schat aan Vlaams-Brabantse streek- en hoeveproducten die met liefde zijn gemaakt door gepassioneerde standhouders. Van kazen tot streekbieren, van puur hoevevlees tot pikante sausjes. De Markt van de Smaak heeft voor elk wat wils. Bij elke aankoop (hapjes, tapjes en/of producten) ontvang je 1 sticker op je stickerkaart. Deze kaart kan je bekomen bij de standhouders of aan de Straffe Streek-stand.
 
2) Registreer je via de QRcode op de stickerkaart. 
 
3) Draai aan het Rad! Hier komt het spannende deel! Heb je een volle stickerkaart? Top, dan mag je een straffe zwier voor je plezier aan het rad geven. Je hebt altijd prijs, zolang de voorraad strekt. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent, want op is op!
   
En we beloven het: de prijzen zijn de moeite waard! Daarnaast ontvang je meteen ook onze Straffe Streek herbruikbare zak, zo kan niets je nog tegenhouden om de streek en al haar lekkere producten verder te ontdekken!