Bestel je box

Proef de streek, steun Sint-Franciscus!

Samen met de lokale school voor buitengewoon onderwijs, BUSO Sint-Franciscusschool te Roosdaal, zetten we een geweldig initiatief op: onze fantastische ontdekkingsboxen!

We zijn ervan overtuigd dat inclusie de sleutel is tot een betere wereld, en we zien enorme potentie in de korte keten als een domein waar veel leerlingen kunnen bloeien. Niet alleen tijdens hun opleiding, maar ook als springplank naar toekomstige werkprojecten.

Wat vind je in deze opwindende boxen? Alleen maar de meest verbazingwekkende producten van onze standhouders op de Markt van de Smaak! Dus duik gerust in de verschillende boxen en kies er een die bij jou past.

Maar dat is nog niet alles – door een box te kopen, steun je niet alleen de korte keten, maar gaat er ook nog eens €5 rechtstreeks naar de school!

En het wordt nog beter: de leerlingen zorgen voor prachtig ingepakte boxen. Bovendien kun je kiezen of je de box thuis wilt laten bezorgen tegen een kleine meerprijs, of dat je hem gratis ophaalt op de Markt van de Smaak of bij de school zelf.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek, steun en geniet van onze ontdekkingsboxen! 

Bestel je box wel vóór 6/5/2024. Op basis van alle bestellingen, zorgen we dat de producten bij de leerlingen terecht komen, zodat ze voldoende tijd hebben alle boxen netjes samen te stellen. 

Opgelet, de bestelde boxen worden dus pas verzonden na de bestelperiode, dus vanaf 27/5/2024!

Deze actie is afgelopen...