image-preloader

Maak kans op een Smaakkaart

Registreer je hier

Win, win, win!

Wat is een Smaakkaart?

Bezoek op donderdag 14 november 2019 (15u - 22u) de Markt van de Smaak in Leuven. De Grote Markt wordt dan omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een lokaal karakter. Snuister langs de verschillende standen, proef er van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze straffe streek. 30 streek- en hoeveproducenten uit Vlaams-Brabant vertellen je er meer over hun ambacht en passie voor het product. Laat je er verrassen door heerlijke hapjes en tapjes uit eigen streek!

En wij bieden je misschien al wel een voordeel. Met een Smaakkaart kan je gratis enkele proevertjes bij een producent naar keuze verkrijgen. En wij geven er zo maar even 1.000 weg! Zo kan je een Smaakkaart winnen van €5, €10 of €20. Respectievelijk komt dat overeen met 2, 4 of 8 hapjes of tapjes t.w.v. 2,5 €. Zo kan niets je nog tegenhouden om nieuwe lokale producten te ontdekken!

Het enige dat je moet doen, is je registreren vóór 6 november om kans te maken op één van de 1.000 Smaakkaarten. Wij doen de rest en houden je sowieso op de hoogte. Veel succes!

UPDATE: De wedstrijd is ondertussen afgelopen. De winnaars worden per e-mail gecontacteerd. Maak op de Markt van de Smaak zelf nog kans op een Smaakkaart door een zwier aan ons Straffe Streek Rad te komen geven aan de stand van Straffe Streek. Hopelijk tot dan!

De Wedstrijd is afgelopen!

Onze online wedstrijd is helaas afgelopen. Je kan wel nog kans maken op een Smaakkaart op de Markt van de Smaak zelf. Bezoek de stand van Straffe Streek, geef een draai aan ons Straffe Streek Rad en wie weet je win je op die manier nog een Smaakkaart. Maar ook tal van andere leuke prijzen vallen er te winnen. Hopelijk tot dan!