Registreer je hier

Uitnodiging voor nieuwe inwoners

van Gemeente Roosdaal

Gemeente Roosdaal nodigt u, als nieuwe inwoner, van harte uit op zondag 26 mei 2024 voor de Markt van de Smaak in Roosdaal. 

Het domein van Provinciaal Plattelandscentrum Peerenbosch (Molenstraat 26, Roosdaal) wordt dan omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een sterk lokaal karakter. Snuister langs verschillende standen, proef van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze Straffe Streek. 28 straffe streek-en hoeveproducenten vertellen je meer over hun ambacht en passie voor hun product. Laat je er verrassen door heerlijke hapjes en tapjes uit eigen streek!

Op onze Markt van de Smaak kunnen de bezoekers, mits aankoop van 4 producten, hapjes en/of tapjes, draaien aan ons Straf Rad van Fortuin! Men heeft altijd prijs, zolang de voorraad strekt. Om u, als nieuwe inwoner, van harte welkom te heten in deze prachtige gemeente, mag u gratis draaien aan ons rad. We beloven het: de prijzen zijn de moeite waard! Daarnaast ontvang je meteen ook onze Straffe Streek herbruikbare zak, zo kan niets je nog tegenhouden om de streek en al haar lekkere producten verder te ontdekken! Wees er wel op tijd bij die dag, want op is op.

Het enige dat je moet doen, is je registreren vóór 20 mei 2024 via onderstaand formulier*. Wij doen de rest en houden je verder op de hoogte!

*1 deelname per gezin/adres.