Registreer je hier

Uitnodiging voor straffe partners

Het bestuur van Streekproducten Vlaams-Brabant vzw nodigt u van harte uit op de officiële opening van de Markt van de Smaak te Roosdaal op zondag 26 mei 2024 om 12u. Aansluitend wordt er een groepsfoto met alle producenten genomen en volgt de rondgang bij de 28 standhouders.

Het domein van Provinciaal Plattelandscentrum Peerenbosch (Molenstraat 26, Roosdaal) wordt omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een sterk lokaal karakter. Snuister langs verschillende standen, proef van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze Straffe Streek. 28 straffe streek-en hoeveproducenten vertellen je meer over hun ambacht en passie voor hun product. Laat je er verrassen door heerlijke hapjes en tapjes uit eigen streek!

Ook indien u niet aanwezig kan zijn om 12u, bent u uiteraard de ganse dag (tot 19u) van harte welkom op onze Markt van de Smaak! Het volledige programma van de dag kan u vinden op: www.marktvandesmaak.be/programma.

Op de Markt van de Smaak kunnen de bezoekers (mits aankoop van 4 producten, hapjes en/of tapjes) draaien aan ons Straf Rad van Fortuin! Men heeft altijd prijs, zolang de voorraad strekt. Om u, als straffe partner, te bedanken mag u gratis draaien aan ons rad. We beloven het: de prijzen zijn de moeite waard! Daarnaast ontvangt u ook onze Straffe Streek herbruikbare draagzak. Zo kan niets u nog tegenhouden om de streek en al haar lekkere producten verder te ontdekken! Wees er wel op tijd bij die dag, want op is op.

Het enige dat u nog moet doen, is u registreren vóór 20 mei 2024 via onderstaand formulier. Wij doen de rest en houden u verder op de hoogte!

Hopelijk tot dan !